Kontakt

V spletni trgovini Optike Oblak ponujamo pisan nabor izdelkov za boljši vid. Trenutno so najbolj aktualni izdelki proti rosenju očal, saj nošenje maske in očal hkrati povzroča neprijetno rošenje stekel. V ponudbi so tudi optični pripomočki, kot je povečevalo in dodatki za očala, kot je usnjen etui in krpica za čiščenje očal, ter pripomočki za nego vek in odpravljanje suhih oči.

Nakupovanje v naši spletni trgovini je varno, hitro in enostavno. Kliknite na želeni izdelek, označite količino, vpišite podatke za plačilo in izberite način poštnine in plačila. Cena poštnine je pri nakupu s kartico ali Paypal 2,30 EUR na nakup. Če pa označite nakup po povzetju, potem je cena poštnine na naročilo 3,30 EUR. Možno je tudi izbrati osebni prevzem, kjer se ne obračuna poštnine.

O nas

Smo med prvimi optikami v Sloveniji, kjer se lahko naročite na celoten optometristični pregled vida. Specializirani smo v meritvah dioptrije za očala in kontaktne leče, preglede dvojnega vida in predpisovanje prizmatičnih očal, otroške preglede brez očesnih kapljic, in zmanjševanje digitalnega stresa s pomočjo računalniških očal.

V naši optiki sledimo optičnim trendom in odgovarjamo na aktualne okulistične tematike. Celostno skrbimo za udobje vida, tudi s pripomočki, ki jih ponujamo v tej spletni trgovini.

Smo optika prijazna ljudem, ki verjame v osebni pristop, zato smo odprti za vsa vaša vprašanja ali osebno v naši optiki ali po telefonu ali preko emaila. Stopite v kontakt z nami.

Nahajamo se v centru Ljubljane na Dalmatinovi 11. Vse dodatne informacije so na voljo na spletni strani naše optike.

Stopite v kontakt z nami. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Odpišemo v roku 24 ur. Če pa nam boste poslali vprašanje v času vikenda, potem boste dobili odgovor v ponedeljek.

Pošljite nam sporočilo