Sprej in krpica za čiščenje očal

15,00 

Sprej in krpica za čiščenje očal. Skupaj sta pospravljena v plastični embalaži in zato priročna za potovanje. Krpica je narejena iz mikrovlaken in je velika 20×20 centimetrov. Na izbiro je 11 različnih vzorcev, ki imajo izstopajoče barve in motive. Zato krpico lažje najdete in jo kombinirate v slogu vaših očal ali etuija.

Sprej in krpico lahko uporabljate na vseh steklih in ekranih. Čistilno sredstvo lahko uporabite na korekcijskih in sončnih očalih ali očistite zaslon telefona. 

Sprej in krpica za čiščenje sta uporaben pripomoček, ki ga lahko pospravite v torbico ali nahrbtnik. Lahko pa razveseli tudi kot darilo. 🤓

 

Dodaten opis

Uporaba

Sprej nanesite na očalna stekla z obeh strani. Špricnite enkrat ali po potrebi in nato očistite očala s priloženo krpico. Za čiščenje ekranov svetujemo, da sprej najprej nanesete na krpico in nato z navlaženo krpico očistite zaslon.

Krpico iz mikrovlaken lahko perete v pralnem stroju. Priporočamo, da ne uporabite mehčalca in jo posušite naravno, ne v sušilnem stroju.

Paket sprej in krpica za čiščenje očal sta zelo primerna za potovanje. ⭐️ V potovani set se odlično poda tudi trd usnjeni etui.