Robčki proti rosenju očal

8,05 

Robčki proti rosenju očal so enkratna rešitev v jesenskih in zimskih dneh, ko prehajamo iz mrzlega v topel prostor. So tudi nujni pripomoček pri nošenju maske in očal hkrati. Uporabljate jih lahko na korekcijskih in sončnih očalih.

Uporaba

Odtrgajte zgornji del embalaže. Vzemite robček ven, ga razprite in z njim obrišite očalna stekla. Kot če bi s krpico čistili očala. En robček zadostuje za en dan. Uporabite ga lahko 2-krat. Po prvi uporabi ga zložite nazaj v embalažo in jo zaprite. En paket robčkov proti rosenju očal zadostuje za 1 mesec.

Uporaba robčkov je hitra in enostavna. Povsod jih lahko vzamete s seboj. Priročni za v žep, torbico ali denarnico. So tudi lepo in uporabno darilo. 🤓

Ne spreglejte tudi SUPER PONUDBE: Robčki in gel proti rosenju očal skupaj v paketu

Dodaten opis

Kdaj uporabiti robčke

  • Ko nosite masko in očala zunaj in je hladno
  • Ko nosite masko in očala in prehajate iz hladnega v topel prostor
  • Ko nosite očala in prehajate iz hladnega v topel prostor

V praksi so robčki uporabni

  • Ko greste na jutranji ali večerni sprehod s kužkom
  • Ko greste po nakupih v mesto in večkrat stopite iz zunaj hladnega zraka v toplo trgovino
  • Ko se v hladnih dneh prevažate z avtobusom
  • Ko ste zunaj na poti in je hladno in greste nato v topel avto ali drug ogrevan prostor, na primer pekarno, pošto, bencinsko, ipd.

Priporočamo, da obrišete očala z robčkom zjutraj preden se odpravite ven in po potrebi ponovite obris z robčkom še popoldne ali zvečer, ko greste ponovno ven. 

* Izdelek proti rosenju očal najbolj učinkuje v zaprtih prostorih in ko zunaj temperatura ni prenizka. Stopnja učinkovitosti je odvisna od vremenskih pogojev, na primer če je zunaj mraz in vlaga, je sredstvo manj učinkovito.

** Robčki proti rosenju očal niso nadomestilo za čiščenje očal. Očala nakljub uporabi robčkov redno očistite. Najbolje, da jih pred spanjem namilite z milom za roke in sperete s hladno vodo ter temeljito obrišete.