Povečevalno steklo

99,75 

Lupa ali povečevalno steklo je izredno uporaben pripomoček vsem, ki imate težave z branjem na bližino. Lupa Schweizer je preverjene kakovosti in preprosta za uporabo. Narejena je v Nemčiji v skladu z vsemi veljavnimi standardi in normami. 

Lastnosti lupe Schweizer

Leča povečevala je narejena iz kvalitetne akrilne plastike. Leče so brušene in polirane na obeh straneh, zato je optična kvaliteta vrhunska. Uporabljeno je steklo, ki absorbira UV žarke. Leča je dizajnirana tako, da nudi čisto sliko od roba do roba.

Povečevalno steklo poveča sliko za 16 dioptrij.  Svetloba v lupi je prijetne rumene barve in ne povzroča bleščanja. Povečevalno steklo omogoča prijetno branje tudi najbolj drobnih besedil. Lupo enostavno položite na želeno bralno površino, prižgite stikalo in že ste pripravljeni na branje.

Dodaten opis

Uporaba

V povečevalo so že vstavljene 3 AA baterije, tako da je pripravljeno za takojšnjo uporabo. Prižgite luč in lupa je nemudoma pripravljena za branje. Lečo povečevala čistite le z mehko krpo, nabolje, da s krpico iz mikrovlaken.

* Baterije AA so vključene v ceno. Povečevalna lupa Schweizer ima 2 letno garancijo, ki velja od datuma nakupa.