Otroška sončna očala Julbo

36,00 

Otroška sončna očala Julbo so visoko kakovostna sončna očala za otroke. Leča Spectron 3, ki varuje otroške oči pred škodljivimi sončnimi žarki, je najvišje kakovosti in zatemnitvene kategorije 3. Odtenek barve leče je prijeten za otroške oči in poleg 100% UV zaščite nudi vidno udobje. Spectron 3 leča je narejena iz izjemno lahkega polikarbonatnega stekla, katerega lastnost je, da se ne razbije in opraska! 

Celotna otroška sončna očala Julbo so lahka, prožna in udobna za nošenje. So ravno prav ukrivljena, da omogočajo širok vidni kot in v celoti zaščitijo otroške oči pred UVA in UVB žarki. Držaji imajo na koncu detajl, ki poskrbi, da očala ne lezejo dol in se prijetno usedejo na ušesa. Sončna očala za otroke Julbo imajo tudi nosnik, ki omogoča popolno prileganje. Nosnik je podložen in je zato udoben za nošenje.

Otroška sončna očala Julbo so oblikovana posebej za otroški obraz za starost 2-4 let. Na voljo sta dva modela Frisbee in Boomerang. Otroška sončna očala so na voljo v 4 barvah. 

Julbo zraven vrhunskih očal ponuja tudi trak za otroška sončna očala. Trak je uporaben zato, da se očala ne založijo in poskrbi za popolno prileganje, objem. 

Dodaten opis

Sončna očala za otroke Julbo so priznana znamka športnih sončnih očala, ki izdeluje tudi priljubljen model Julbo Looping za dojenčke in malčke. Vsi modeli Looping, Frisbee in Boomerang so na voljo tudi v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane. 🌞