Očala za branje

22,40 

Že narejena očala za branje so na voljo v dioptrijah od + 1.50 do + 3.00. Na voljo so v petih barvah, in sicer modri, rdeči, sivi, črni in zeleni. Vse očalne leče imajo poleg dioptrije zaščito pred modro svetlobo, ki hkrati zmanjšuje bleščanje. Leče smo testirali v naši optiki, zato jamčimo, da 100% blokirajo umetno modro svetlobo. Očala so ergonomska in udobna za nošenje ter modernega dizajna. Paket vsebuje poleg očal še vrečko iz blaga, kamor se pospravi očala. 

Dodaten opis

Uporaba

Očala uporabljajte po potrebi za branje na blizu, na primer, ko berete knjigo ali časopis ali v trgovini pri branju deklaracij. Bralna očala svetujemo vsakič, ko gledate na blizu. Namesto da stegujete roke, raje uporabite očala za branje.

Ker imajo očala zaščito pred umetno modro svetlobo, so več kot ustrezna za branje spletnih vsebin iz pametnega telefona, tablice ali prenosnega računalnika. Današnji prostori so zaradi LED svetil močno nasičeni z umetno modro svetlobo, zato so očala dodatno dobrodošla za uporabo doma ali trgovinah. Očalne leče pa imajo poleg modrega blokerja tudi filter proti bleščanju, zato so prava odločitev za vse, ki ste občutljivi na svetlobo.

Že narejena očala za branje so lepo darilo za babico ali dedka. 🤓 Zraven se poda tudi eleganten etui za očala iz aluminija in nedrseča krpica za čiščenje očal. ⭐️