Krpica proti rosenju očal Hoya

8,05 

Krpica proti rosenju očal priznanega proizvajalca očalnih stekel Hoya. Super rešitev za vse, ki so soočate z nadležnim rosenjem očal. Krpico lahko uporabljate na korekcijskih in sončnih očalih.

Uporaba

Pred uporabo krpice temeljito umijte očala. Nato s krpico obrišite očalni stekli z obeh strani vsaj 10-15x krat. Pomaga tudi, da dahnete v očala in nato s krpico obrišete očalni stekli. Krpico uporabljajate po potrebi. Če krpico uporabljate 1x krat na dan, potem zadostuje za 50 nanosov. Če pa je krpica proti rosenju večkrat na dan v uporabi, potem zadostuje za 30 nanosov oz. mesec dni.

Krpica proti rosenju je enostavna za uporabo. Povsod jo lahko vzamete s seboj. Priročna je za v žep, torbico in nahrbtnik. Je tudi lepo in uporabno darilo. 🤓

Dodaten opis

Kdaj uporabiti krpico

  • Ko nosite masko in očala skupaj
  • Ko nosite očala in prehajate iz hladnega v topel prostor

V praksi je krpica proti rosenju uporabna

  • Ko greste na jutranji ali večerni sprehod
  • Ko greste po nakupih in večkrat stopite iz zunaj hladnega zraka v toplo trgovino
  • Ko se v hladnih dneh prevažate z avtobusom
  • Ko ste zunaj na poti in je hladno in greste nato v topel avto ali drug ogrevan prostor, na primer pekarno, pošto, bencinsko, ipd.
  • Ko nosite sončna očala in masko skupaj

Priporočamo, da obrišete očala s krpico zjutraj preden se odpravite ven in po potrebi ponovite obris s krpico še popoldne ali zvečer. 

* Izdelek proti rosenju očal najbolj učinkuje v zaprtih prostorih in ko zunaj temperatura ni prenizka. Stopnja učinkovitosti je odvisna od vremenskih pogojev, na primer če je zunaj mraz in vlaga, je sredstvo manj učinkovito.

** Krpica Hoya proti rosenju očal ni nadomestilo za čiščenje očal. Očala nakljub uporabi krpice redno očistite. Najbolje, da jih pred spanjem namilite z milom za roke in sperete s hladno vodo ter temeljito obrišete.