Kapljice za oči VISMED

12,00 

Kapljice za oči VISMED se uporabljajo za lajšanje simpotomov suhega očesa in pri poškodbah očesne površine zaradi obolenj, kot je površinsko vnetje roženice (keratitis) in Sjögrenov sindrom. Kapljice se uporabljajo tudi za vlaženje oči pri občutku pekočih in utrujenih oči ter za lajšanje ostalih manjših težav nepatološkega pomena, na primer zaradi prahu, diha, suhe toplote, klimatiziranega zraka, vetra, mraza, dolgotrajnega dela z računalnikom ali nošenja kontaktnih leč.

V eni škatlici je 20 ampul (0,3 ml). Kapljice za oči VISMED vsebujejo natrijev hialuronat, ki je naravni polimer in je priosoten tudi v strukturah človeškega očesa. Uporabniki zato kapljice dobro prenašajo. VISMED kapljice za oči nudijo dolgotrajen učinek in maksimalno udobje. 

Dodaten opis

Uporaba

Zavrtite jeziček. Glavno nagnite nazaj, potegnite spodnji veko navzdol in gel kapnite v oko. V eno oko kapnite 1-2 kapljici. Z mežikanjem se bo tekočina porazdelila po očesu in ustvarila transparenten ter dolgotrajen zaščitni sloj na površini očesa. Vismed gel lahko uporabljate tudi, če nosite kontaktne leče.

Za lajšanje simptomov suhega očesa priporočamo tudi uporabo grelno-hladilne preveze za oči. ⭐️ V kolikor pa imate dolgotrajne ali večje težave z očmi, svetujemo, da opravite temeljit očesni pregled.