Ilast HydraClean gel za veke

17,00 

Ilast HydraClean je gel namenjen čiščenju vek. Uporablja se ga pri lajšanju simptomov blefaritisa, seboroičnega dermatitisa in meibomitisa. Z gelom uspešno odstranite luske, seboroične usedline, izločke in kraste z vek in trepalnic. Gel se odlično obnese tudi pri kronično suhih očeh, saj obnovi proces vlaženja in priskrbi zahtevano vlažnost očesu.

Dodaten opis

Uporaba

Ilast HydraClean lahko nanašate direktno s prsti, ste jih pred nanosom obvezno temeljito umili. Gel pa lahko nanesete tudi z blazinico oz. vatko. V vsakem primeru gel nežno vmasirate v veko. Vek ne spirate. Priporočamo, da nanesete Ilast HydraClean zvečer pred spanjem, potem ko ste odstranili kontaktne leče in ličila ter temeljito umili oči. Ilast HydraClean se odlično kombinira s kremo Ilast Care. Skupno uporabo še posebej svetujemo pri kronično suhih očeh.

Za lajšanje simptomov suhega očesa priporočamo tudi uporabo grelno-hladilne preveze za oči. ⭐️ V kolikor pa imate dolgotrajne ali večje težave z očmi, svetujemo, da opravite temeljit očesni pregled.