Ilast Care krema za veke

18,00 

Ilast Care krema celi in pomirja veke, ki so po prizadete zaradi suhih oči in drugih obolenj vek, kot je na primer izsušenost in razdraženost kože na vekah, ki je posledica alergije ali blefaritisa. Krema pomaga blažiti tudi občutljivost po operaciji na vekah.

Krema Ilast Care vsebuje natrijev hialuronat, ki prispeva k vzdrževanju vlažnosti in spodbuja zaščito in celjenje kože. Vsebuje vitamin A, ki ima zaščitno funkcijo pred svetlobo. V kremi je tudi lipojska kislina, ki deluje antioksidantno pri oksidativnem stresu. Hkrati varuje celice pred osmozo in s tem ohranja ravnovesje tekočine v celicah.

Dodaten opis

Uporaba

Ilast Care kremo nanesite na veke s prsti, ki ste jih prej temeljito umili. Na veke in okoli oči nanesite tanko plast kreme s krožnimi gibi. Svetujemo, da kremo Ilast Care nanašate zvečer pred spanjem, potem ko ste odstranili kontaktne leče in ličila ter temeljito umili oči. Če uporabljate tudi gel Ilast HydraClean, ga nanesite pred kremo Ilast Care.

Za lajšanje simptomov suhega očesa priporočamo tudi uporabo grelno-hladilne preveze za oči. ⭐️ V kolikor pa imate dolgotrajne ali večje težave z očmi, svetujemo, da opravite temeljit očesni pregled.