Gel proti rosenju

19,90 

Gel proti rosenju očal je enkratna rešitev v jesenskih in zimskih dneh, ko prehajamo iz mrzlega v topel prostor. Priporočamo ga še posebej očalarjem pri nošenju maske. Uporabljate ga lahko na korekcijskih in sončnih očalih. 

Uporaba

Nanesite gel na očalno lečo z obeh strani. Na vsako stran dajte pikico gela. Razmažite s prstom in nato obrišite s priloženo krpico. Po potrebi gel nanesite na očala 2-krat na dan. En gel 10 ml zadostuje za 80-90 nanosov, če ga nanesete 1-krat na dan. En gel tako lahko uporabljate kar 3 mesece. 

Na voljo sta dva gela proti rosenju očal dveh različnih proizvajalcev.  Oba delujeta. Imata le različni dizajn in pakiranje. Pri drugem zraven dobite lično torbico za shranjevanje. 

Gel proti rosenju očal je enostaven za uporabo. Je tudi lepo darilo. 🤓

Dodaten opis

Kdaj uporabiti gel

  • Ko nosite masko in očala zunaj in je hladno
  • Ko nosite masko in očala in prehajate iz hladnega v topel prostor
  • Ko nosite očala in prehajate iz hladnega v topel prostor
  • Gel lahko uporabite tudi na potapljaški maski, motoristični čeladi in plavalnih očalih

V praksi je gel uporaben: 

  • Ko greste na jutranji ali večerni sprehod s kužkom
  • Ko greste po nakupih v mesto in večkrat stopite iz zunaj hladnega zraka v toplo trgovino
  • Ko se v hladnih dneh prevažate z avtobusom
  • Ko ste zunaj na poti in je hladno in greste nato v topel avto ali drug ogrevan prostor, na primer pekarno, pošto, bencinsko, ipd.

Priporočamo, da gel nanesete na očala zjutraj preden se odpravite ven in po potrebi ponovite nanos še popoldne ali zvečer, ko greste ponovno ven. 

* Izdelek proti rosenju očal najbolj učinkuje v zaprtih prostorih in ko zunaj temperatura ni prenizka. Stopnja učinkovitosti je odvisna od vremenskih pogojev, na primer če je zunaj mraz in vlaga, je sredstvo manj učinkovito.

** Gel proti rosenju očal ni nadomestilo za čiščenje očal. Očala nakljub uporabi gela redno očistite. Najbolje, da jih pred spanjem namilite z milom za roke in sperete s hladno vodo ter temeljito obrišete.