Gel proti rosenju očal

14,00 

Gel proti rosenju očal je enkratna rešitev v jesenskih in zimskih dneh, ko prehajamo iz mrzlega v topel prostor. Priporočamo ga še posebej “očalarjem” pri nošenju maske. Uporabljate ga lahko na korekcijskih in sončnih očalih. 

Uporaba

Nanesite gel na očalno lečo z obeh strani. Na vsako stran date pikico gela. Razmažite s prstom in nato obrišite s priloženo krpico. Po potrebi gel nanesite na očala 2-krat na dan. En gel 5 ml zadostuje za 40 nanosov, če ga nanesete 1-krat na dan. 

Gel proti rosenju očal je enostaven za uporabo. Je tudi lepo darilo. 🤓

Ne spreglejte tudi SUPER PONUDBE: Robčki in gel proti rosenju očal skupaj v paketu

Ni na zalogi

Dodaten opis

Kdaj uporabiti gel

  • Ko nosite masko in očala zunaj in je hladno
  • Ko nosite masko in očala in prehajate iz hladnega v topel prostor
  • Ko nosite očala in prehajate iz hladnega v topel prostor

V praksi je gel uporaben: 

  • Ko greste na jutranji ali večerni sprehod s kužkom
  • Ko greste po nakupih v mesto in večkrat stopite iz zunaj hladnega zraka v toplo trgovino
  • Ko se v hladnih dneh prevažate z avtobusom
  • Ko ste zunaj na poti in je hladno in greste nato v topel avto ali drug ogrevan prostor, na primer pekarno, pošto, bencinsko, ipd.

Priporočamo, da gel nanesete na očala zjutraj preden se odpravite ven in po potrebi ponovite nanos še popoldne ali zvečer, ko greste ponovno ven. 

* Izdelek proti rosenju očal najbolj učinkuje v zaprtih prostorih in ko zunaj temperatura ni prenizka. Stopnja učinkovitosti je odvisna od vremenskih pogojev, na primer če je zunaj mraz in vlaga, je sredstvo manj učinkovito.

** Gel proti rosenju očal ni nadomestilo za čiščenje očal. Očala nakljub uporabi gela redno očistite. Najbolje, da jih pred spanjem namilite z milom za roke in sperete s hladno vodo ter temeljito obrišete.