Blink Intensive PLUS kapljice za oči

12,99 

Blink Intensive PLUS kapljice za oči so hitra rešitev za vse, ki imate težave s suhimi oči in razdraženimi očmi. Do simptomov solzenja, rdečine, srbenja, kljuvanja in občutka peska v očeh prihaja zaradi različnih dejavnikov, kot je dolgotrajno gledanje v ekrane (saj oči kar 5-krat manj mežikajo), klime, suhega toplega zraka (centralno ogrevanje, kamin) in vetra ter ličil. 

Zakaj izbrati očesne kapljice Blink?

Blink Intensive PLUS so najmočnejše in zato najučinkovitejše kapljice za oči iz družine Blink®. Kapljice za suhe oči so v obliki tekočega gela (10 ml) in vsebujejo natrijev hialuronat, zakar so odlično vlažilno sredstvo.  Vsebujejo tudi konzervans OcuPure®, zato jih lahko uporabljate kar 45 dni od odprtja plastenke. 

Ni na zalogi

Dodaten opis

Uporaba

V oko kapnite 1 ali 2 kapljici. Po potrebi ponovite vlaženje tekom dneva ali zvečer. Kapljice za oči Blink Intensive PLUS so viskozne, zato večkrat pomežikajte, ko kapnete v oko. Z mežikanjem boste spravili tekočino v oči in oči še hkrati razgibali.

Kapljice so primerne za večerno in nočno uporabo. Uporabljate jih lahko vsi, tudi lečkarji in osebe z ličili na očeh. 

Za lajšanje simptomov suhega očesa priporočamo tudi uporabo grelno-hladilne preveze za oči. ⭐️ V kolikor pa imate dolgotrajne ali večje težave z očmi, svetujemo, da opravite temeljit očesni pregled.